• itulau_fanua

O pisinisi pa'u a Saina na fa'aalia ai le tulaga "slow peak season".

E tusa ai ma le suʻesuʻega, i le kuata lona tolu o lenei tausaga, na faʻaalia ai e le pisinisi paʻu a Saina se tulaga "slow peak season".

Aemaise lava, o oloa pa'u u'amea atoa i le suiga ma le fa'atusaina o le maketi e matua maualalo lava.
O le au'ili'iliga o lo'o fa'ailoa mai ai o le vaivai ole mana'oga fa'apitonu'u ma fa'atapula'aina o fa'atonuga fa'atusa o mafua'aga autu ia mo le pa'u o le maketi.

O se atinaʻe na faʻaalia e le o lelei le maketi o loʻo lagolagoina i totonu o le atunuʻu, ma o le suiga o maketi e aʻafia i aʻafiaga o faʻamaʻi.

I lenei tulaga, o le faʻataʻitaʻiga paʻu paʻu uamea atoa fua faatatau faagaoioia, o le kuata lona tolu tausaga-i-tausaga ma kuata-i-kuata faalua i lalo.
Suega, afa uamea pa'u fa'ata'ita'iga atina'e fua faatatau, o le tausaga-i-tausaga faateleina o le sili atu i le 9%.

Ua lipotia mai o le lelei o le faatinoga o le afa uʻamea paʻu ona o le malosi o le manaʻoga mo oka mai fafo.

I le masina o Setema, o le faʻaitiitia o tau o felauaiga ma le pa'ū i le tau o le renminbi na tuʻuina atu ai i kamupani se faʻamalosi e auina atu i fafo.
I le aotelega, i le kuata lona tolu, na siitia ai le maualuga o tupe mama pa'u pisinisi, pe a faatusatusa i le kuata talu ai.

Ae i le vaivai o manaoga ma le toe faʻaleleia o tau o mea mata, e manaʻomia pea le faʻaleleia o tupe mama.

I le taimi nei, o loʻo vaʻaia e le tele o pisinisi pisinisi o le a toe faʻaleleia le maketi i le kuata muamua ma le lua o le tausaga fou.


Taimi meli: Sep-30-2022