• itulau_fanua

Tautotogo i le pisinisi pa'u?

O le fa'ama'i faifaipea e le taumate ose fa'atupuina o le suiga vave o pisinisi pa'u, lea o le a fa'atelevaveina ai le fa'aumatiaina o nisi o pisinisi pa'u e le lelei ma fa'aletonu.
I le fa'agasologa o le su'eina o pa'u, o ai fa'atau pa'u o le a fa'aumatia muamua?

I le vaʻavaʻai atu i le faʻafitauli o le "faʻatau paʻu e faʻaumatia", Tire International le vaʻaiga i le tele o tagata matutua o pisinisi paʻu e faʻatalanoa, latou te talitonu o amioga nei a le au faʻatau paʻu o le a faʻaumatia muamua.

Fa'atau pa'u ituaiga "maualuga nogatupe".

E fa'alagolago tele le pisinisi pa'u i tupe faavae.I nai tausaga ua tuana'i, o le aofa'iga o tupe mama ma fua faatatau o le fa'atauina o pa'u e fai si saoasaoa.I lenei tulaga, o le a filifilia e le au faʻatau paʻu ni nonogatupe i faletupe e foia ai le faʻafitauli o tupe faavae ina ia mafai ai ona ausia vave le atinaʻe.

O nonogatupe a le faletupe o se pelu mata-lua.A fa'aoga lelei, e mana'omia le savili ma le timu.A le fa'aoga lelei, e leaga le aiga.

Ae ui i lea, o le faʻamaʻi o loʻo i ai nei, ua tele suiga o le tamaoaiga o Saina, ma ua matua afaina ai pisinisi paʻu.I lea suiga, o lo'o fa'aauau pea e nisi o fa'atau pa'u le ala tuai, o lo'o maualuga pea le aofa'i o nonogatupe a le faletupe, ma e o'o lava i le tulaga o le fa'alagolago i nonogatupe a le faletupe.

Fa'aitiitia tupe mama a pa'u, a'afia i le fa'ama'i fa'atupula'ia le tau, o lea a fa'alagolago tele le pisinisi pa'u i nonogatupe, e le lava le tupe mama pa'u e toe totogi ai le tului o nonogatupe a le faletupe.

I le feagai ai ma lea tulaga, o le a muamua lava le au faatau pa’u e faalagolago tele i nonogatupe i faletupe.

Fa'atau pa'u ituaiga "tele".

"Tu i luga o le tuyere, e mafai ona lele puaa", o le taimi nei o le tele o le manuia o le au faʻatau paʻu e afua mai i le tu i lalo o le tufatufaga o le saoasaoa o le tamaoaiga o Saina, o le mea lea, e taʻitaʻia ai le tele o tagata faʻatau paʻu paʻu vave tele, lea e tau atu i le faʻavaeina o se faʻatau paʻu "tele" faʻataʻitaʻiga pulega, aemaise lava i tala e maua mai ma lautele, ulufale faʻatau sefe le tele, lautele ma tomai faʻapitoa 'au ma lautele.


Taimi meli: Oke-08-2022